Zonwering voor serre & veranda

Bekijk alle zonwering

Notice: Functie WP_Scripts::localize werd verkeerd aangeroepen. De parameter $l10n moet een array zijn. Gebruik in plaats daarvan de functie wp_add_inline_script() om willekeurige gegevens aan scripts door te geven. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 5.7.0.) in /home/owndesign/domains/owndesign.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5865


Voor serres, terrassen en veranda’s bestaan speciale zonweringen die – precies op maat gemaakt – ramen kunnen bedekken. Want een schitterende glazen ruimte als een serre of een mooie veranda vergroot uw woon- en leefruimte, maar de temperatuur kan er in de zomer flink oplopen. Wie ook dan optimaal wil genieten, kiest voor de schermen speciaal voor serres, terassen en veranda’s. Een veersysteem zorgt ervoor dat het doek op spanning blijft. Er zijn doeken voor diverse weersomstandigheden.

Het betreft hier een systeem dat op vele serredaken kan worden toegepast.Opmerkelijk zijn het strakke design van de kast want de doekrol is keurig weggewerkt in een cassette die perfect sluit.

Een gepatenteerd gasdrukveersysteem zorgt voor een optimale doekspanning. Stobag is in staat om tot een perfect geheel met de serre te komen. Men kan de zonwering leveren in diverse kleuren, zodat ze altijd een strak geheel met de serre vormt.

Wanneer men grotere vlakken wil overspannen, zal een doekondersteuningsprofiel geplaatst worden om een altijd strak hangend doek te garanderen. (vanaf 350 cm diepte, één profiel, vanaf 450 cm diepte, twee doekdraagprofielen).

De Aircomatic is een uitermate betrouwbaar systeem. Het vraagt bovendien een minimum aan onderhoud.

Bediening Standaard electrisch d.m.v. een afstandsbediening

Kleuren Standaard in wit Ral 9010, créme wit Ral 9001, grijs Ral 9006

Doeken Standaard acryldoeken uit de STOBAG doekcollectie

Opties Soltis 92 screendoek, zon- en windautomaat

Montage Op onderconstructie, in de dag montage.

Tip! ..kan ook verticaal worden toegepast!

Opmerkingen Diverse montagesteunen toepasbaar.

Breedte min. 90 cm max. 500 cm Uitval min. 150 cm max. 500 cm

Prijsberekening zonwering

  Own Design Zonwering

  • Kwaliteit, service en garantie
  • Meer dan 40 jaar vakmanschap
  • Begrip in Noord Nederland
  • Gratis design service
  • Design binnen 1-2 dagen, montage binnen 1 week mogelijk