Rolluiken

Type zonwering

Buitenzonwering
Bekijk alle zonwering

Notice: Functie WP_Scripts::localize werd verkeerd aangeroepen. De parameter $l10n moet een array zijn. Gebruik in plaats daarvan de functie wp_add_inline_script() om willekeurige gegevens aan scripts door te geven. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 5.7.0.) in /home/owndesign/domains/owndesign.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5865

Rolluiken bieden een hoge mate van privacy, veiligheid en bescherming. Verder zijn ze warmteisolerend, energiebesparend en beschermen ze u tegen straatlawaai, vandalisme en inbrekers. Rolluiken bevinden zich in weer en wind buiten en worden daarom blootgesteld aan alle denkbare weers- en milieu invloeden.

Om die reden krijgen ze een speciale behandeling, die zorgt voor een duidelijke betere slijtvastheid, een dikkere laklaag, betere bescherming tegen corrosie en het beste bestand tegen UV-straling. Deze verbeteringen verhogen de levensduur van de gelakte rolluiken.

Halfopen rolluiken

De half open rolluiken bieden de kans van binnenuit naar buiten te kijken door midden van kleine gaatjes in de rolluiken.

Prijsberekening zonwering

  Own Design Zonwering

  • Kwaliteit, service en garantie
  • Meer dan 40 jaar vakmanschap
  • Begrip in Noord Nederland
  • Gratis design service
  • Design binnen 1-2 dagen, montage binnen 1 week mogelijk