Horizontale jaloezieën

Type zonwering

Binnenzonwering
Bekijk alle zonwering

Notice: Functie WP_Scripts::localize werd verkeerd aangeroepen. De parameter $l10n moet een array zijn. Gebruik in plaats daarvan de functie wp_add_inline_script() om willekeurige gegevens aan scripts door te geven. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 5.7.0.) in /home/owndesign/domains/owndesign.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

Horizontale jalouzieën of zegt u liever luxafleks of luxaflexen, dat mag natuurlijk ook. Jaloezieen zijn wel de bekendste vorm van binnenzonwering en werden vroeger dan ook alleen maar gebruikt om de zon buiten te houden. De jalouzieën van deze tijd worden steeds meer gebruikt als decoratieve raambekleding in combinatie met binnenzonwering. Dat is niet zo verwonderlijk als u ziet welke exclusieve uitvoeringen er nu te verkrijgen zijn. Van trendy tot tijdloos, van modern tot klassiek, het kiezen wordt u niet gemakkelijk gemaakt.

Onze collectie bestaat uit honderden kleuren en dessins, van eenvoudig wit tot high tech zilver met een 3D structuur of bijvoorbeeld geborsteld aluminium. Bijzonder zijn de jaloezieën met een speciale finishing die warmte en sfeer uitstralen in bamboe, hout of rietlook. Onze jaloezieën collectie heeft een lamelbreedte van 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm, 70 mm en 75 mm, uitgevoerd met ladderkoord of decoratief ladderband. Ontdekt u eens bij Own Design de Luxaflex Ondulette jaloezie met decoratief gevormde lamellen. Natuurlijk vindt u bij ons ook de lichtdichte jaloezieën,zonder gaatjes voor nog betere afsluiting. Heeft u onze halftransparante melkglas jaloezieën al gezien? Ook uw badkamer wordt niet vergeten. Voor deze en andere vochtige ruimten hebben wij de badkamerkwaliteit jaloezie, deze is beter bestand tegen vocht. Onze mooie houten jaloezie collectie daar kunt u niet aan voorbij gaan. U heeft maar liefst de keuze uit ruim 100 kleuren hout en 5 breedte maten van de lamellen 25 mm, 35 mm, 50 mm, 70 mm en 75 mm.

De houten jaloezie wordt mooi afgedekt met een luxe houten koof Maar u kunt ook kiezen voor de original stoere uitvoering,met technische open bedieningsmechanisme en trekkoorden. Al deze jaloezieën kunt u voorzien van ladderkoord en decoratief ladderband. Al onze jaloezieën worden speciaal voor u perfect op maat geleverd, u kunt dan ook kiezen voor de bedieningszijde, links of rechts.
Ook kunt u de bedieningssoort kiezen, handmatig of elektrisch met of zonder afstandbediening.

Voordelen horizontale jaloezieën

Zelf bepalen hoeveel licht naar binnen valt, hoeveel inkijk en uitkijk er is en makkelijk te reiningen. Verticale jaloezieën en lamelgordijnen zijn op en top functioneel. Verticale jaloezieën zijn er in vele eigentijdse uitvoeringen van kunststof, aluminium en stof.
De lamelgordijn is uitermate geschikt voor schuine ramen, voor gebruik in de keuken (makkelijk schoon te maken en vochtbestendig) en in de werkkamer.
De speciale beeldschermlamellen laten nauwelijks licht door en voorkomen zo schittering van zonlicht op uw scherm.

Verticale jaloezieën

Zelf bepalen hoeveel licht naar binnen valt, hoeveel inkijk en uitkijk er is en makkelijk te reiningen. Verticale jaloezieën en lamelgordijnen zijn op en top functioneel. Verticale jaloezieën zijn er in vele eigentijdse uitvoeringen van kunststof, aluminium en stof. De lamelgordijn is uitermate geschikt voor schuine ramen, voor gebruik in de keuken (makkelijk schoon te maken en vochtbestendig) en in de werkkamer. De speciale beeldscherm-lamellen laten nauwelijks licht door en voorkomen zo schittering van zonlicht op
uw scherm.

Prijsberekening zonwering

  Own Design Zonwering

  • Kwaliteit, service en garantie
  • Meer dan 40 jaar vakmanschap
  • Begrip in Noord Nederland
  • Gratis design service
  • Design binnen 1-2 dagen, montage binnen 1 week mogelijk