Vouwgordijnen zijn echte traditionele sfeermakers. Voor onze vouwgordijnen maken wij gebruik van 100% katoenen stoffen. We maakten voor u een selectie met zowel lichtdoorlatende als zwaardere stoffen waarbij de sfeer die de stof uitstraalt een belangrijke rol speelt. Vouwgordijnen kunnen zowel als glasgordijn (in transparante stoffen) en als overgordijn toegepast worden.
Het vouwgordijn wordt door ons uitgevoerd met een koordsysteem. De stof is aan de bovenkant met een strook klittenband aan het bovenprofiel bevestigd en dekt deze volledig af. Het bedieningskoord valt achter het doek

Meten

Het vouwgordijn wordt in of op de dag van het kozijn geplaatst. Bij de plaatsing in de dag van het kozijn dient u aan beide zijden 1 centimeter ruime aan te houden voor onbelemmerde uitloop van de stof. De door u opgegeven maten worden door ons exact aangehouden, zodat het vouwgordijn altijd past op de gewenste plaats.

Levertijd

De levertijd van de vouwgordijnen is drie weken na uw bestelling.

Onderhoud

Voor het schoonmaken van het vouwgordijn kunt u het voorzichtig wassen in de wasmachine. Daartoe haalt u de stof van het bovenprofiel door het klittenband los te trekken en de draadjes van de stof los te knopen. Dit doet u door de knoopjes bij de onderste balein los te halen.